Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У коаліції побоюються відставки Януковича

Понеділок, 14 травня 2007, 13:34

Заступник фракції Партії регіонів Василь Кисельов висловлює побоювання, що у період до 19 травня уряд Віктора Януковича може бути відправлений у відставку.

За його словами, "зараз найскладніший і найнебезпечніший період, оскільки до 19 травня президент має або підписати закон про внесення змін до бюджету, або накласти на нього вето".

При цьому Кисельов зазначив, що якщо закон не буде підписаний президентом Віктором Ющенком, то Олександр Мороз як голова ВР зобов'язаний опублікувати його в газеті "Голос України", і після цього він вступає в дію.

Кисельов наголосив, що даним законом передбачено, що "18 мільйонів громадян України отримають суттєві надбавки до пенсій, зарплат", повідомляє УНІАН.

Він вважає, що в зв'язку з цим президентська команда "буде намагатися відправити Кабінет міністрів у відставку, щоб не дати можливості цьому уряду виконувати рішення Верховної Ради".

За словами депутата, рішення про відставку уряду Януковича може бути проведено через будь-який районний суд. "Ми зараз у напрузі, бо цей період найскладніший і найнебезпечніший", - наголосив він.

При цьому Кисельов зазначив, що "це не вся небезпека". Він вважає, що наполягання опозиції на проведенні виборів у якнайближчі терміни – це намагання зробити все для того, щоб "їх результати сфальсифікувати".

"Ви бачите, як вони гонять ці вибори – їм треба фальшувати їх, а нам цього не треба", - наголосив депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...