Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" вимагає від Партії регіонів гарантій

Четвер, 17 травня 2007, 11:24

Лідер "Нашої України" В'ячеслав Кириленко вважає, що Партія регіонів повинна дати гарантію, що візьме участь у пакетному голосуванні, що забезпечить проведення дострокових парламентських виборів.

Про це в інтерв'ю журналістам заявив Кириленко перед початком засідання робочої групи по виходу з політичної кризи в четвер у Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Партія регіонів повинна дати гарантії, що візьме участь у пакетному голосуванні, у якому буде 3-4 законопроекти, необхідні для проведення дострокових парламентських виборів", - сказав Кириленко.

Він нагадав, що об'єднана опозиція готова іти на компроміс щодо дати проведення дострокових виборів. І цей компроміс може бути "у рамках від 24 червня до середини липня" у даті проведення виборів.

Кириленко також повідомив, що сьогодні на засіданні групи опозиція запропонує розглянути зміни в закон про держбюджет у частині проведення виборів, а також протокол про спосіб прийняття політичних рішень.

Кириленко підкреслив, "що необхідно виходити на ухвалення рішень".

Раніше лідер Соцпартії, спікер Верховної Ради Олександр Мороз заявив про неприпустимість пакетного голосування по законопроектах для проведення дострокових виборів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування