Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Києва нібито стягують спецсили, але у Цушка все заперечують

П'ятниця, 18 травня 2007, 18:02

Станом на п'ятницю, 18 травня, до Києва не залучалися резервні спецпідрозділи Міністерства внутрішніх справ із регіонів.

Про це в коментарі "Українській правді" повідомив начальник департаменту зв'язків із громадськістю МВС Костянтин Стогній.

На питання, скільки спецпідрозділів МВС притягнуто в Київ для підтримки громадського порядку, Стогній відповів: "Ніскільки не притягнуто".

"Якщо буде збільшення кількості учасників масових акцій і начальник київського гарнізону вирішить, що його складу не достатньо для підтримки громадського порядку, тоді листом заступника міністра будуть притягнуті резервні сили з регіонів".

При цьому Стогній нагадав, що резервні спецпідрозділи в регіонах були сформовані ще в березні, зараз вони "уточнюються".

На питання, скільки складає київський гарнізон МВС, начальник департаменту відповів: "Достатню кількість для підтримки порядку".

У той же час редакція отримала фотокопію телеграми за підписом заступника міністра внутрішніх справ Василя Фатхутдінова, у якій він нібито вимагає від начальників ГУМВС низки областей направити в Київ спецпідрозділи.

Також про залучення спецпідрозділів МВС до Києва раніше заявляли представники опозиції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування