Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кисельов вважає, що Тимошенко не вистачає однієї краплі крові на білому одязі

П'ятниця, 18 травня 2007, 21:53

Член фракції Партії регіонів Василь Кисельов вважає, що опонентам коаліції не потрібні дострокові вибори, а введення надзвичайного стану.

Таку думку він висловив в ефірі 5 каналу.

Коментуючи заяву президента Віктора Ющенка про те, що вибори будуть проведені до жовтня, Кисельов відзначив, що "президент говорить небезпечні речі".

"Якщо ми приймемо всі необхідні законодавчі акти до вересня, то можна провести вибори у вересні. Немає питань", - запропонував депутат.

"Але кому потрібні вибори, що будуть сфальсифіковані, визнані недемократичними", - запитав Кисельов і додав, що фальсифікації можливі через наявність недосконалого законодавства і реєстру виборців, зокрема.

Коментуючи перенесення засідання РНБО, депутат сказав, що у Партії регіонів вітають такий крок.

Крім того Кисельов заявив про можливість підготовки і проведення провокацій проти представників опозиції і Тимошенко, зокрема: "Їй не вистачає на білому одязі тільки краплі крові".

"Те, що вони домагаються і погрожують, що в країні може бути силовий варіант вирішення ситуації... Варто завтра пролитися краплі крові, післязавтра президент (введе надзвичайний стан)", - сказав депутат.

"Усе зводиться до намірів ввести надзвичайний стан. Їм не вибори потрібні, тому що при введеному надзвичайному стані вибори не проводяться, але у відставку відправляється Кабмін і управління країною береться в ручне управління", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування