Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рада продовжує трудитись – готує зміни в Конституцію

Понеділок, 21 травня 2007, 13:16

Верховна Рада в четвер, 24 травня, планує розглянути законопроект про внесення змін у Конституцію України.

Про це сказав голова Верховної Ради Олександр Мороз на засіданні погоджувальної ради керівників парламентських фракцій і комітетів у понеділок.

За словами Мороза на пленарний тиждень, з 22 по 25 травня, запланований розгляд 29 питань, у тому числі 6-ти законопроектів, підготовлених Кабінетом міністрів і одного законопроекту, визначеного президентом як невідкладного.

Зокрема, у вівторок 22 травня, як очікується, парламент розгляне сім питань, серед яких законопроект про фонд земель державної власності і управління землями державної власності.

На середу запланований розгляд трьох питань. Крім того, у цей же день заплановане слухання з питання про стан правосуддя в Україні.

Мороз також повідомив, що на четвер запланований розгляд законопроекту про внесення змін у Конституцію України.

Однак Мороз наголосив, що цей законопроект буде розглядатися у випадку його готовності.

Спікер висловив надію, що в даному законопроекті будуть враховані всі пропозиції, які висловлювалися в ході громадських слухань у Верховній Раді минулого тижня.

У п'ятницю парламент розгляне п'ять питань, а також заслухає звіт тимчасової слідчої комісії з питань коштів, отриманих від приватизації підприємства "Криворіжсталь".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування