Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Шуфрича звалили вибухи на своїх попередників

Понеділок, 21 травня 2007, 18:27

Головне управління МНС називає причиною загибелі піротехніків у Новобогданівці стан артснаряда калібру 203 міліметрів, ушкодженого під час вибухів 2004-2006 років.

Про це повідомили "Українським новинам" у прес-службі МНС.

МНС підкреслює, що після знищення найбільш небезпечних снарядів для реактивних систем залпового вогню "Град", "Смерч" і "Ураган" небезпеки для жителів сіл Новобогдановка, Спаське й інших найближчих населених пунктів немає, повідомляє Обком.

У повідомленні також сказано, що беззастережно можна користуватися транспортними магістралями Мелітопольского району для поїздок на курорти Чорного й Азовського морів.

МНС робить усе необхідне для забезпечення безпеки задіяного в роботах особового складу в умовах високої температури, при якій боєприпаси нагріваються до температури 70 градусів.

Відповідно до повідомлення, рішення про продовження знищення особливо небезпечних боєприпасів буде ухвалено після завершення роботи спеціальної комісії.

Як повідомлялося раніше, 18 травня 2 піротехніки загинули і 1 травмований на базі боєприпасів у Новобогданівці, де 6 травня 2004 року, 23 липня 2005 і 19 серпня 2006 виникали пожежі з подальшою детонацією боєприпасів.

За наказом міністра МНС Нестора Шуфрича на місці події працює спеціальна комісія.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...