Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Антикризовикам" радять знизити тон і нагадують, хто гине від піднятого меча

Четвер, 24 травня 2007, 13:15

Член "Нашої України" Юрій Ключковський вважає постанову Верховної Ради "Про узурпацію влади президентом" свідченням відсутності у представників коаліції намірів до пошуку виходу з кризи.

"Ухвалення нелегітимним парламентом постанови "Про узурпацію влади президентом" засвідчує нещирість прем'єра, який є політичним лідером "антикризовиків", - цитує слова Ключковського прес-служба "Нашої України".

"Вона показує, що ні в "регіоналів", ні у соціалістів немає жодного бажання домовлятися з главою держави і шукати вихід з політичної кризи", - додав він.

За словами Ключковського, такі дії "антикризовиків" демонструють, що вихід з кризи є досить сумнівним: "Я вважаю, що треба готуватися до загострення кризи, яку нагнітають так звані коаліціянти".

Представник "Нашої України" ще раз нагадав, що Верховна Рада нелегітимна: "Якщо парламент і коаліція, яка узурпувала, я підкреслюю - узурпувала право виступати від імені ВР, хоче загострення ситуації в Україні, то ще в Київській Русі казали: хто меча підніме, той від нього й загине".

Ключковський порадив "нелегітимному складу парламенту припинити агресію, знизити тон і згадати, що вони самі порушують Конституцію, оскільки збираються "під куполом" і ухвалюють незаконні рішення всупереч указу президента про розпуск парламенту".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування