Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гелетея винесли з кабінета Піскуна

Четвер, 24 травня 2007, 14:22

Депутати Верховної Ради від коаліції виштовхали з кабінету генпрокурора начальника управління держохорони Валерія Гелетея.

При цьому вони зламали двері до кабінету, повідомляє кореспондент "Української правди".

Після цього міністр внутрішніх справ попросив усіх (депутатів і журналістів) вийти з кабінету, залишившись там лише зі Святославом Піскуном, заступниками генпрокурора та керівниками фракцій більшості.

Гелетей залишився практично один у приймальні генпрокурора. В інтерв’ю журналістам він наголосив, що не хоче протистояння, а все врегулювалося юридичним, а не політичним шляхом".

"Все врегулюється. Є указ президента. Є відповідні юристи, які пояснять все тим, хто не розуміє цих процесів", - додав він.

На запитання, чому подібні дії (звільнення Піскуна) чиняться до оприлюднення указу президента в офіційних виданнях, він сказав, що указ вже оприлюднили на сайті президента, найближчим часом він буде оприлюднений і у виданнях, але до цього часу "відбувалася передання зобов’язань від генпрокурора до виконуючого обов’язки пана Шемчука і процес йшов нормально без посилення охорони".

Він також додав, що присутність депутатів, їхня поведінка, поламані двері спровокували подальший розвиток ситуації.

"Я не хотів би, щоб зараз тут з'явилися якісь люди, які можуть спровокувати, тому я стою сам один, не запрошуючи ні Службу безпеки, ні Міністерство оборони для того, щоб захистити закон і верховенство права. А не так, як робить тут: кого більше, той і правий", - зазначив Гелетей.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування