Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" до кінця дня ощасливить Давидовича своїми списками

Четвер, 24 травня 2007, 17:52

Лідер "Нашої України" В'ячеслав Кириленко заявляє про те, що до кінця дня НСНУ має намір передати партійні списки до Центвиборчкому.

"Що стосується списків, до кінця доби (24 травня), після завершення всіх процедур, ми їх передамо до Центвиборчкому. Хоча нам не подобається бездіяльність ЦВК, яка так і не ухвалила рішення про створення окружних комісій, і цілу низку інших технологічних рішень, які вселяли б у нас впевненість, що ЦВК буде діючим помічником для політичних сил, що будуть брати участь у позачергових парламентських виборах 24 червня", - заявив Кириленко на прес-конференції в четвер у Києві.

Він також додав, що до вівторка "Наша Україна" може повернутися до парламенту.

"Якщо в уряду і коаліції буде помітне бажання йти на перевибори, тоді, можливо, поновляться переговори між президентом і прем’єром", - сказав Кириленко ,повідомляє прес-служба "Нашої України". Водночас він додав, що робоча група виконала завдання, які були на неї покладені.

“У випадку конструктивного підходу з боку “регіоналів”, відповідного рішення президента, опозиція може повернутися до парламенту і проголосувати - на рівні трьох фракцій - за законопроекти, які напрацювала робоча група. Однак це можливо до завершення міжпартійних з’їдів “Нашої України” і БЮТ, які відбудуться 29 травня. Після ухвалення рішень про складання депутатських повноважень, наша участь у будь-яких пленарних засіданнях ВР є неможлива", - заявив Кириленко.

Він також повідомив, що 29 травня відбудеться міжпартійний з’їзд Блоку “Наша Україна” з метою дострокового припинення повноважень народних депутатів - членів фракції “Наша Україна”, які ще в середині квітня написали заяви про вихід з фракції.


, "Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування