Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко поховав надії на мегаблок і замахнувся на 5,5 %

П'ятниця, 4 травня 2007, 17:00

Лідер "народної самооборони" Юрій Луценко заявляє про початок кампанії "Народний наступ", що передбачатиме поїздки лідерів цієї політичної сили по регіонах України.

"Ми почнемо новий етап нашої політичної діяльності. Після волелюбних акцій в Києві "Народна самооборона" вважає активність у столиці на цьому етапі вичерпаною", - сказав Луценко на пресс-конференції у п‘ятницю.

"Ми переходимо до активної роботи в усіх регіонах України", – додав він.

За словами Луценка, всеукраїнська акція "Народний наступ" передбачатиме відвідання лідерами цієї політичної сили 170 районних центрів та міст районного значення по всій країні.

"Ми будемо спілкуватися з людьми, доносити своє бачення і питати їх точку зору на три головні теми: посилення підтримки суспільством указу президента про розпуск парламента, необхідність очищення партійних списків від депутатів багаторазового використання та звірення з виборцями тих пріоритетних тем, за які бореться "Народна самооборона", - зазначив Луценко.

Також, за його словами, лідери "Народної самооборони" будуть поділені на команди, які їздитимуть різними містами і координуючи свої дії між собою.

На питання журналістів, чи буде депутат Давид Жванія брати участь у таких поїздках по регіонах, Луценко відповів:

"Давид Важаєвич буде у нашій команді і буде їздити по Україні. Він буде виїжджати в основному у східні регіони, де він має серйозний вплив і підтримку", – сказав Луценко.

При цьому він визнав, що основним завданням Жванії у виборчій кампанії "Народної самооборони" є її фінансування.

Відповідаючи на питання щодо можливості створення єдиного мегаблоку на виборах, Луценко сказав, що майже не вірить у такий варіант розвитку подій.

"Судячи по заявах керівництва БЮТ, вони поводяться абсолютно впевнено у небажанні створення такого мегаблоку. Я в такі перспективи вірю у достатньо малому ступені", - сказав він.

Водночас Луценко вислоловив впевненість у тому, що його політична сила набере більше 3% голосів виборців на позачергових виборах.

"Вже місяць тому, як "Народна самооборона" пройшла трьохвідсотковий рубіж, і станом на сьогоднішній день всі серйозні соціологічні компанії показують нам від 4 до 5 з половиною відсотків (голосів виборців)", - сказав він.

"Коли на початку коливалися на межі 3%, я заспокоював своїх колег і говорив: "Що ми маємо зробити гірше за соціалістів, щоб набрати менше від них?" - сказав Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...