Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донецьких не поспішають забирати, але й не привозять

Понеділок, 7 травня 2007, 13:35

Прихильники Партії регіонів готові згорнути наметове містечко на Майдані Незалежності в Києві тільки після розпорядження партії.

Про це "Українським новинам" повідомив представник прес-служби наметового містечка.

З його слів, домовленості, досягнуті між прем'єр-міністром Віктором Януковичем і президентом Віктором Ющенком, дуже хиткі.

"Вони (домовленості) дуже хиткі й можуть зруйнуватися в один момент, тому ми будемо на Майдані Незалежності доти, поки не будемо впевнені в законності домовленостей, і якщо вони будуть дотримуватись і закон не буде порушуватись, ми також готові залишити Майдан Незалежності", - повідомив представник прес-служби.

Крім того, він повідомив, що на сьогодні наметове містечко залишили 700 його жителів. Зараз у ньому 100 чоловік.

У той же час, з Донецької області до Києва з 7 по 9 травня прихильники парламентської коаліції поїздами відправлятися не будуть.

Як повідомили у прес-службі Донецького облвідділення Партії регіонів, напередодні Дня Перемоги поїзди не планується відправляти ні з Донецька, ні з Дебальцевого.

У прес-службі також уточнили, що про подальші плани прихильників коаліції стане відомо після 9 травня, повідомляє Обком з посиланням на "Українські новини".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування