Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьова ще сподівається, що опозиція не ліквідує себе?

П'ятниця, 1 червня 2007, 09:44

Лідер фракції Партії регіонів у Верховній Раді, координатор коаліційної більшості Раїса Богатирьова сумнівається в складанні депутатами від опозиції своїх повноважень.

Про це вона сказала журналістам у парламенті в четвер, повідомляє в п'ятницю "Дело" з посиланням на "Українські новини".

"У мене все-таки складається враження, що вони і не вірять у те, що вони можуть це зробити (скласти повноваження), і не готові ще сьогодні це зробити", - сказала Богатирьова.

При цьому вона зазначила, що в апараті вже зареєстровані заяви депутатів від опозиції про вихід їх із фракцій.

"Я думаю, що саме їхній процес нескладання повноважень може порушити той політичний компроміс, що був досягнутий у неділю (27 травня) між президентом, прем'єр-міністром і головою Верховної Ради", - сказала Богатирьова.

Як відомо, фракція Блоку Юлії Тимошенко вирішила подати апарату Верховної Ради 106 заяв своїх членів про складання ними депутатських повноважень. "Наша Україна" подала 62 такі заяви.

Раніше лідер Комуністичної партії Петро Симоненко виступав за скасування пленарних засідань Верховної Ради до подачі депутатами від опозиційних фракцій заяв про складання ними депутатських повноважень.

Опозиція ж обвинувачувала коаліцію в спробах підкупити депутатів, які написали заяви про додавання повноважень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування