Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз обіцяє вирішити все до 24 години, але йому треба ще заяви

П'ятниця, 1 червня 2007, 12:03

Голова Верховної Ради Олександр Мороз вважає, що у п'ятницю будуть проголосовані всі необхідні закони.

"До 24 години чи ні, я сподіваюсь, що у регламентний час, відведений для засідання парламенту, ми розглянемо всі питання", - заявив він на засіданні в п'ятницю.

"А кому вказують до такого часу сидіть чи інше, то ви прислухайтесь, але - це вказівки не для парламенту", - зауважив Мороз.

Щодо оголошення на засіданні заяв опозиції про вихід з фракції й складення повноважень, то Мороз зачитав норму регламенту Верховної Ради.

"Подає особисту заяву до апарату Верховної Ради, яка реєструється в секторі реєстрації кореспонденції відділу службової кореспонденції головного управління документального забезпечення та відповідно до ч3.ст.60 регламенту письмово повідомляє про головуючого на засіданні", - заявив спікер.

"Тому, будь-ласка, хто подав ці заяви, напишіть мені це повідомлення. Йосипе Вікентійовичу, ви не писали, то й не смійтеся. Ви маєте особливий режим. І я тоді оголошу чи Адам Іванович", - пояснив Мороз.

Він також повідомив, що розписував ці заяви для реєстрації і знає, що їх буде 151.

"Але я виявив, що там деякі без підпису, що там є сумнівного змісту документи. Тому, будь-ласка, з'ясуйте це. Я переконаний, що там буде 150 заяв, без усяких сумнівів. Але там є заяви і тих, хто потім написали заяви, що їх відкликають", - заявив спікер.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: