Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко привітав Путіна, а Янукович порадів за добробут росіян

Вівторок, 12 червня 2007, 13:43

Президент Віктор Ющенко поздоровив президента Російської Федерації Володимира Путіна з національним святом - Днем Росії.

"Від імені народу України і від себе особисто щиро поздоровляю вас з нагоди національного свята Російської Федерації - Дня Росії", - цитує прес-служба президента поздоровлення Ющенка, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Упевнений, що всебічний розвиток україно-російських відносин, що базуються на міцній правовій основі, зокрема на міждержавному договорі про дружбу, співробітництво і партнерство, за умови чіткого дотримання двосторонніх і багатобічних зобов'язань повною мірою буде відповідати очікуванням наших народів", - відзначив Ющенко.

Президент побажав Путіну і дружньому російському народові щастя, миру, згоди і подальшого процвітання.

У свою чергу, прем'єр-міністр Віктор Янукович направив поздоровлення з нагоди Дня Росії голові уряду РФ Михайлові Фрадкову.

Як повідомляє прес-служба українського уряду, у поздоровленні Януковича сказано, що "в Україні щиро раді значним досягненням Росії, прискоренню темпів розвитку передових галузей економіки, зміцненню авторитету у світі, підвищенню добробуту росіян".

"Глибоко переконаний у тім, що досягнуті нашими країнами успіхи на шляху зміцнення національної економіки створюють сприятливі умови і відкривають нові можливості для поглиблення україно-російського співробітництва у всіх важливих напрямках і, насамперед, у торгово-економічній сфері", - відзначається в поздоровленні Януковича.

Прем'єр висловлює впевненість у тім, що позитивні тенденції у відносинах України і Росії як стратегічних партнерів збережуться і надалі.

Засідання ради глав урядів держав-учасників Співдружності незалежних держав, що пройшло 25 травня 2007 р. у Ялті, на думку Януковича, стало черговим кроком для розвитку багатобічного співробітництва в рамках СНД і зміцнення авторитету співдружності.

Користуючись нагодою, прем'єр України побажав російському колезі, його рідним і близьким міцного здоров'я і щастя, а народу Росії - благополуччя і подальшого процвітання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування