Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія регіонів, захищаючи Богатирьову, вирішила освіжити Балозі пам'ять

П'ятниця, 15 червня 2007, 19:50

Партія регіонів нагадує керівникові секретаріату президента Віктору Балозі, що Віктор Янукович і Віктор Ющенко домовилися спільно наводити лад з державними закупівлями.

Про це сказано в заяві прес-служби Партії регіонів, переданій УНІАН.

Партія регіонів нагадує, що у п’ятницю Балога піддав різкій критиці намір уряду внести нові зміни до закону про держзакупівлі.

Партія регіонів заявляє, що коментар Балоги щодо нової редакції закону про держзакупівлі виглядає "досить дивним, а низька інформованість глави секретаріату президента про те, що відбувається в країні ставить в незручне становище весь чиновницький апарат секретаріату".

Прес-служба Партії регіонів нагадує, що ще 13 червня на засіданні Кабінету міністрів Янукович критикував закон про держзакупівлі.

Партія регіонів запитує у Балоги, чому ніхто з представників секретаріату президента не взяв участь у роботі над змінами до закону про держзакупівлі, чому cекретаріат президента не виконує домовленості Ющенка-Януковича, чому байдуже ставиться до того, як Генпрокуратура, СБУ і МВС ведуть розслідування, пов`язані з корупцією в цих питаннях?

Як повідомлялося, 7 червня міністр економіки Анатолій Кінах повідомив, що Міністерство економіки України ініціює повернення контролю над державними закупівлями уряду.

За його словами, вже підготовлено законопроект, де передбачається покласти функції контролю і координації над держзакупівлями на економічний блок уряду.

13 червня Ющенко заявив, що вважає неефективною і криміналізованою діючу редакцію закону про державні закупівлі, звинувативши при цьому лідера фракції "регіонів" Раїсу Богатирьову, що вона патронує ці схеми.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування