Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко порівняла Мороза з мавпою

Субота, 16 червня 2007, 18:05

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вдячна "зрадникам", що перейшли з її блоку на бік владної коаліції.

У своїй статті, опублікованій в суботу в "Дзеркалі тижня", вона зазначила, що "ніхто з невтаємничених ніколи не зможе зрозуміти, через які тортури спокус пройшли всі, хто не зрадив".

"По три, потім по п’ять, потім по сім і більше мільйонів за зраду не пропонували, напевне, тільки мені й Турчинову. Тому я дуже вдячна тим моїм соратникам, які не здалися", - підкреслила Тимошенко.

"Хоч як це парадоксально, я вдячна і зрадникам. Адже, по-перше, ми в такий спосіб очистили нашу політичну силу від випадкових попутників, по-друге, їх дезертирство прискорило радикалізм Віктора Ющенка", - додала вона.

Тимошенко також зазначила, що в результаті політичної кризи "наші опоненти так нічого й не зрозуміли".

"Марно Віктор Ющенко просив цього тижня всі політичні сили якщо не жити в мирі та злагоді, то хоча б співіснувати. Але вони не хочуть і не вміють співіснувати. Через півгодини після того, як Олександр Мороз повідомив, що Тимошенко вже не депутат, на трибуну парламенту вийшов Василь Кисельов і заявив, що "її треба посадити", - констатувала лідер БЮТ.

"Ви знаєте, як африканські бушмени ловлять мавп? У висушену диню аборигени кладуть солодке насіння тропічних плодів (так, щоб це бачила мавпа), отвір же в дині роблять такий, аби в нього ледве-ледве могла пролізти лапа. Нещасна тварина просуває лапку в отвір, хапає зернята, але назад стиснена жменька вже не проходить. Бідній тваринці навіть не спадає на думку покинути трофей і втекти, вона морочиться з насінням, аж доки її не впіймають", - розповіла Тимошенко.

"Схоже трапилося і з Морозом. Тільки отвір для лапи був зроблений не в африканській дині, а в кабінеті Януковича", - вважає вона.

Тимошенко також назвала символічним те, що "30 вересня, в день, коли Україна обиратиме новий парламент, християни відзначатимуть свято Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії — мучениць, які постраждали за віру у Стародавньому Римі".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...