Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко пообіцяв Морозу крісло

Неділя, 17 червня 2007, 21:56

Лідер "Нашої України" В’ячеслав Кириленко переконаний, що після рішення Апеляційного суду Києва ЦВК буде зобов’язана обнулити виборчий список партії.

Про це він заявив у неділю в Житомирі, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Після вчорашнього рішення Апеляційного суду міста Києва про відмову Партії промисловців і підприємців у розгляді їхньої справи, ЦВК буде зобов’язана обнулити виборчий список "Нашої України", - підкреслив Кириленко.

За його словами, "спектакль, який продовжується у нелегітимному парламенті, має бути припинений, а спікерське крісло на пам’ять подароване Морозу".

Він зазначив, що "Наша Україна" готова подарувати спікерське крісло Морозу, щоб він сидів у ньому вдома: "Ми збиратимемо гроші по копійці і обов’язково подаруємо йому це крісло".

Першими ініціативами "Нашої України" у Верховній Раді шостого скликання Кириленко назвав скасування депутатської недоторканості та збільшення виплат на народження першої дитини до 12 тисяч гривень, другої – до 15, третьої – до 25.

Він також знову підтвердив, що питання розподілу квот у блоці демократичних сил вирішено.

За його словами, "Нашій Україні" у виборчому списку відведено 54% місць, "Народній Самообороні" – 25%, "Українській Правиці" – 21%.

"Наша Україна" йде на поступки в ім'я демократичних сил", - сказав Кириленко. Він також відзначив, що у випадку виникнення запитань щодо певних кандидатур до виборчого списку, це вирішуватиметься на політраді блоку.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування