Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Костенко хоче, щоб Луценко йому подякував за державу

П'ятниця, 22 червня 2007, 11:18

Лідер УНП Юрій Костенко закликає колег по мегаблоку припинити дискусії щодо місць у списку, а зосередитися на роботі з виборцями.

"Якщо ми партнери, то війна має бути припинена з усіх боків. І від Самоборони мають припинитися дискусії...", - сказав Костенко в інтерв’ю УНІАН.

Він також зазначив, що поки не знає складу першої десятки мегаблоку і це рішення ще непогоджене.

"Якщо суб’єктами мегаблоку є три блоки, то саме вони, керівництво блоків, мають домовлятися про ті чи інші речі, а потім усе це має ставати надбанням виборців", - зазначив Костенко.

Він також розкритикував заяви лідера "Народної Самооборони" Юрія Луценка на адресу "Правиці".

"Скільки говориться Луценком на адресу Правиці? І те, що в нас вождів більше, як депутатських місць, і те, що Правиця має тільки одні амбіції. Але забуває, що саме Правиця зробила для Луценка державу, у якій він бореться за місця в парламенті", - сказав Костенко.

Він також зазначив, що риторика Луценка йому нагадує "ті виборчі гасла, за які дорікають сьогодні Віктору Андрійовичу: чому бандити не сидять у тюрмах?"

"Це може повторитися й щодо Луценка – після його виступів і обіцянок йому ставитимуть це запитання...", - сказав Костенко.

Крім того, за його словами, незважаючи на те, що Луценко "публічно відмовляється від першого номера в списку, а в кулуарах всі кажуть, що дискусія про перший номер триває".

Також, за словами Костенка, Луценко розподіляє місця у майбутньому Кабінеті міністрів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування