Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз дістане Мельниченка з нафталіну

П'ятниця, 22 червня 2007, 11:50

Голова Верховної Ради 5 скликання Олександр Мороз не виключає присутності Миколи Мельниченка у списку Соцпартії на позачергових виборах.

"Ми цих питань не розглядали, все можливо", - сказав Мороз у відповідь на питання, чи має намір СПУ включити у список Мельниченка.

Водночас на питання, чи не пов'язана "чергова активізація Мельниченка з позачерговою передвиборчою кампанією" він відповів:

"А в чому ви бачите активізацію Мельниченка? Я так розумію, що він, приїхавши в Україну, вже кілька разів домагається здійснення тих процедур, котрі передбачаються слідством".

За словами Мороза, те, що ці процедури до останнього часу блокувалися – "не вина Мельниченка".

"І те, що дії почали реалізовуватися, а потім почався спротив з боку секретаріату президента – це питання до секретаріату , а не до Мельниченка", - додав він.

Як відомо, на парламентських виборах 2006 року соціаліст Микола Карнаух пропонував взяти Мельниченка в список, але він відмовився, оскільки з'їзд СПУ не захотів виключати зі списку Андрія Деркача.

У 2002 році Мельниченко був у списках під 15 номером, але ЦВК не зареєструвала його кандидатом в депутати, оскільки в той час він перебував за межами України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування