Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чорновіл обізвав Тимошенко і Луценка штучними проектами

Понеділок, 25 червня 2007, 14:12

Член парламентської фракції ПР Тарас Чорновіл вважає БЮТ, "Народну самооборону" і "Нашу Україну" штучними проектами.

Таку думку він висловив даючи на прохання "Комсомольської правди в Україні" коментар про готовність Партії регіонів до початку передвиборної кампанії.

"У нас немає жодних проблем по розгортанню передвиборної кампанії. Ці проблеми можуть бути тільки в таких штучних проектів, як у Тимошенко, Луценка, та й тієї ж "Нашої України". Їм потрібно наймати людей, що будуть вести вибори. У нас же будуть працювати тільки ті, хто є членом партії. Ми готові, у принципі", - заявив Чорновіл.

"Проблема йти на вибори була до того моменту, поки Янукович, Ющенко і Мороз не домовилися йти на вибори, що будуть проводитися не на підставі цих дурних указів президента, а на підставі будь-якої легітимної причини. Тобто, тут крапка вже поставлена", - додав він.

У той же час, за словами Чорновола, Партія регіонів вимагала від президента і від опозиції створити "стовідсоткову легітимність" виборів.

"Хочете піти з Ради – ми гарантовано проголосували б за складання з них депутатських повноважень. Вони ж вибрали інший шлях, коли потрібно виходити з фракцій обнуляти списки в Центвиборчкомі. Вони цього зробити не можуть. Ми чекаємо, але бачимо, що вони не виконують своїх умов", - заявив депутат.

"І якщо ми зараз скажемо "Ви не виконуєте умов, і тому ми не підемо на вибори", то мені здається, що в протилежної сторони немає моральних гальм. І тоді може бути все що завгодно – провокації, зіткнення, кров, пряма узурпація влади. Ми ж бачимо, які укази видає президент. Так що доведеться йти на вибори, легітимність яких сумнівна", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування