Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Члени ЦВК нарешті "поділили" між собою регіони

Понеділок, 25 червня 2007, 16:45

Центральна виборча комісія визначилася з розподілом регіонів за членами ЦВК.

Зокрема, у понеділок на засіданні ЦВК була прийнята постанова про закріплення членів Центрвиборчкому за Автономною Республікою Крим, областями, Києвом та Севастополем, повідомляє Ліга.

Згідно із постановою, Олександр Чупахін закріплений за АРК, Херсонською областю і Севастополем, Олександр Шелестов - за Донеччиною, Тамара Астахова - за Одеською й Миколаївською, Тетяна Лукаш – за Київською та Черкаської областями.

Михайло Охендовський закріплений за Дніпропетровською і Кіровоградською, Броніслав Райковський - Запорізькою та Чернігівською, Юрій Донченко - за Луганською та Закарпатською областями, Юрій Данилевський - за Харківщиною і закордонним виборчим округом.

Це члени ЦВК, що представляють коаліцію.

У свою чергу, Анатолій Писаренко закріплений за Сумською і Полтавською, Ігор Жиденко - Хмельницькою і Рівненською, Жанна Усенко-Чорна - за Львівською і Чернівецькою, Валерій Шелудько - за Івано-Франківською й Тернопільською, Юлія Швець - за Вінницькою та Волинською областями, а Андрій Магера - за Житомирським регіоном і містом Київ.

Це члени ЦВК, що представляють опозицію.

Як сказано у повідомленні, при розгляді й голосуванні питання розподілу округів, були присутні не всі члени ЦВК, - комісія обмежилася кворумом у 10 представників.

Після того, як постанова була ухвалена, на засідання прийшли ще 3 члени ЦВК (Усенко-Чорна, Швець і Жиденко), які на минулому засіданні під час розгляду цього питання теж не були присутні.

Як відомо, саме ця постанова викликала гостру дискусію серед членів ЦВК.

На минулому засіданні Центрвиборчком не зміг ухвалити цю постанову в цілому, оскільки незгодні з нею пішли із засідання.

Постанова в понеділок прийнята з поправками.

Ліга,

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування