Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Приходячи до Януковича, Герман вкладається в одну хвилину

Середа, 27 червня 2007, 12:32

Член Партії регіонів Ганна Герман стверджує, що на прем'єр-міністра Віктора Януковича ніхто не має впливу.

"На цю людину ніхто не має впливу. Це говорю вам я як людина, що пройшла з ним найважчі часи", - сказала вона в інтерв'ю газеті "Дело".

"Повірте, небагато є людей, що при ньому відкриють свій рот. Як правило, усі приходять і слухають його", - додала депутат.

За словами Герман, "якісь свої судження можуть висловлювати Сергій Льовочкін, Андрій Клюєв, Дмитро Табачник".

"Повторюю, він усіх слухає, але тільки тоді, коли тобі є що сказати. При цьому Віктор Федорович ніколи не бере до уваги різні обмови, і ніхто не наважиться до нього йти з різним брудом", - заявила Герман.

"Одного разу був такий випадок, і він відповів: "Я давно вирішив, хто мені друг, а хто – ні". Він має величезне чуття, великий життєвий досвід (і досвід різний), колосальну інтуїцію на людей і з першого погляду визначає, хто є хто", - додала вона.

Коментуючи історію, коли прем'єр писав текст у книгу відгуків Європарламенту зі шпаргалки, Герман сказала:

"Прем'єр не має права навіть тост вимовити, не маючи перед собою тексту. Для цього й існують цілі апарати, що готують усе до дрібниць і повинні вберегти його від якоїсь помилки або міжнародного скандалу".

"Прем'єр - фахівець в економіці, і тут його ніхто не зіб'є, але є гуманітарні питання…Те, що він не посоромився витягнути цю записку, щоб звірити, що він правильно все робить, то це тільки плюс йому", - вважає вона.

На питання, наскільки їй легко знаходити спільну мову з прем'єром, Герман відповіла: "Мені особисто легко з Віктором Федоровичем, тому що мій батько був таким же, як він".

"З ним потрібно увесь час бути на відстані, як і з моїм батьком. Говорити коротко і по суті, не займаючи багато часу. Приходячи до Януковича, у мене є одна хвилина і я повинна вкластися", - додала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування