Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко радить Януковичу вибачитись перед африканцями

Середа, 27 червня 2007, 23:02

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що Віктор Янукович не гідний бути на посаді прем'єра.

"Коли в іншій країні прем'єр виходить на прес-конференцію, він виходить із значимим повідомленням для суспільства. І коли я сьогодні я читала роздруківку прес-конференції прем'єра, я побачила неконтрольований потік підсвідомості. Це не є прес-конференція прем'єра", - заявила Тимошенко в ефірі 5 каналу.

"Він повідомив країні, що котрий місяць лікує коліно. Ну просто незручно такому великому чоловікові вже стільки місяців плакати про коліно", - додала вона.

"І, до речі, мені було б соромно казати як прем’єру, який мав побудувати систему охорони здоров'я в Україні, кинув тут усе напризволяще, і лікується за кордоном. Якщо ти прем’єр, ти зобов’язаний споживати те, що ти пропонуєш споживати своєму народу", - зазначила лідер БЮТ.

Коментуючи тезу прем'єра, що міністру здоров'я слід знайти ліки для опозиції, яка "чеше язиками", Тимошенко заявила, що "це приниження України така людина на посадів прем’єра".

"Він сказав, що він мріє вивчити англійську мову? Йому треба ставити завдання трошки більш помірковані – спочатку почати писати й читати російською, українською. Неприємно, коли посадовець такого рівня використовує таку непроглядну риторику", - заявила вона.

Крім того Тимошенко порадила Януковичу вибачитись перед 50 африканськими країнами за приниження їх в промові прем’єра.

Звертаючись до виборців, вона також закликала аналізувати ситуацію в країні не по звітах уряду, а за станом власного життя.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування