Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Війну Калашникову оголосили міжнародні правозахисники

Середа, 11 липня 2007, 17:13

Міжнародна правозахисна організація “Міжнародна Ліга захисту прав громадян України” просить голову Партії регіонів Віктора Януковича виключити Олега Калашнікова з виборчого списку партії.

Про це йдеться у відкритому листі до Януковича, повідомляє УНІАН.

"Такі члени Партії регіонів як Калашніков не мають морального права представляти інтереси виборців у Верховній Раді та мають бути виключені з виборчого списку очолюваної Вами політичної партії на позачергових парламентських виборах 2007 року", - йдеться у зверненні.

Раніше голова ГО "За професійну журналістику" Єгор Соболєв заявляв, що справа про напад Калашнікова на знімальну групу телеканалу СТБ буде передана до Європейського суду з прав людини.

Як відомо, 12 липня 2006 року група людей з Партії регіонів, серед яких був Калашніков, завадила роботі телевізійної групи СТБ під стінами Верховної Ради. Вони силоміць відібрали касету у знімальної групи СТБ, журналістів було побито.

14 липня прокуратурою Печерського району міста Києва було порушено кримінальну справу за фактом перешкоджання законній професійній діяльності журналістів.

6 липня цього року генпрокурор Олександр Медведько заявив про відсутність у слідства достатніх доказів для притягнення Калашнікова до кримінальної відповідальності.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: