Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Третьяков на своєму сайті нагадав про себе керівництву "Нашої України"

Субота, 14 липня 2007, 14:34

Народний депутат V скликання Олександр Третьяков ("Наша Україна") підтверджує, що відмовиться від депутатської недоторканності у разі обрання його до парламенту на позачергових виборах.

В інтерв’ю УНІАН він висловив переконання, що тема зняття депутатської недоторканності, ініційована президентом, є важливою для суспільства.

"Громадяни виступають за зняття недоторканності, і депутати повинні враховувати ці настрої суспільства", - вважає він.

Також Третьяков спростував інформацію, що з’явилася в деяких ЗМІ, що він начебто найближчим часом може зайняти посаду в органах виконавчої влади.

"До позачергових парламентських виборів я маю намір зосередитися виключно на роботі з розбудови єдиної партії, яку розпочало керівництво блоку "Наша Україна - Народна самооборона", і не маю наміру працювати деінде", - заявив Третьяков.

"Чутки щодо мого можливого призначення виконуючим обов’язки глави облдержадміністрації чи Київської міської адміністрації я не коментую, і працювати до виборів ні на яких посадах у виконавчій владі не планую", - наголосив він.

На думку Третьякова, сьогодні усім народним депутатам фракції "Наша Україна" V скликання важливо зосередитися на допомозі керівництву блоку щодо розбудови єдиної партії.

"Об’єднання демократичних сил в єдину потужну політичну силу підтримується суспільством, і ми мусимо врахувати настрої наших прихильників, які воліють бачити помаранчевий табір сильним і об’єднаним", - переконаний він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: