Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кримські "регіонали" не знають, як затягти своїх виборців на вибори

Четвер, 26 липня 2007, 11:24

Головна проблема для Кримської організації Партії регіонів – "переконати людей прийти на вибори".

Про це заявив у ході конференції міської організації Партії регіонів, що відбулася в Ялті, її голова Олексій Боярчук, повідомляє Обком.

Як повідомляє офіційний сайт Ялти, виступаючи перед делегатами конференції, Боярчук відзначив, що керівні органи Партії регіонів офіційно ще не заявляли, що ця партія буде брати участь у виборах, однак неофіційно підготовка до передвиборної кампанії вже почалася.

За словами Боярчука, дострокові вибори у Верховну Раду можуть виявитися для нашої країни найбільш позитивним варіантом розвитку подій.

"З огляду на основні задачі Партії регіонів – не розпалювати конфлікти і в будь-які способи зберегти цілісність країни – усі члени Партії повинні підтримати рішення її керівників", - вважає Боярчук.

Глава виборчого штабу ПР у Криму відзначив, що найскладнішим завданням цієї передвиборної кампанії стане забезпечення явки виборців на дільниці, оскільки, за його словами, у багатьох громадян нашої країни політичні "перегони" викликають негативне ставлення.

"Саме це питання стане основним у ході нашої передвиборної кампанії, - заявив Боярчук. – Основну увагу необхідно приділити вихованню громадянської свідомості. Ми повинні постаратися переконати наших виборців у тім, що їхні голоси важливі для нас, і забезпечити максимальну явку наших виборців на дільниці".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування