Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семенюк не може продати і 1% "Укртелекому"

Четвер, 26 липня 2007, 19:59

Торги з продажу 1% акцій ВАТ "Укртелеком" на фондовій біржі ПФТС у п'ятницю, 27 липня, не відбудуться через відсутність заявок на участь, повідомили у прес-службі Фонду держмайна в четвер.

Як повідомлялося, Київський адміністративний апеляційний суд 20 липня скасував заборону на приватизацію ВАТ "Укртелеком", введену Господарським судом Києва за позовом хмельницького підприємства "Дотрин-2002" Всеукраїнської організації інвалідів "Союз організацій інвалідів України" (с. Карпивці Хмельницької обл.).

У позові підприємство "Дотрин-2002" просило суд визнати протиправними дії Фонду по виставлянню на продаж на відкритих торгах 22 травня на Українській фондовій біржі (УФБ) і 8 червня 2007 на ПФТС пакетів акцій ВАТ "Укртелеком".

Позивач також просить суд заборонити ФДМ, УФБ, ПФТС, "Укртелекому" і будь-якій іншій юридичній або фізичній особам чинити будь-які дії щодо відчуження пакетів акцій ВАТ "Укртелеком" на вищевказаних аукціонних торгах.

Госпсуд Києва задовольнив клопотання підприємства "Дотрин-2002" і до розгляду справи по суті заборонив продаж пакетів акцій ВАТ "Укртелеком" 22 травня і 8 червня.

Відповідно до повідомлення ФДМ, відділ державної виконавчої служби Шевченківського районного управління в Києві відкрив виконавче провадження.

Раніше, Господарський суд Києва переніс на 17 вересня розгляд справи за позовом "Транском" (Житомир) до ФДМ, за яким він 19 червня виніс ухвалу, що забороняє Київській міжнародній фондовій біржі (КМФБ), Українській міжбанківській валютній біржі (УМВБ), фондовій біржі "ІННЕКС" (усі - Київ), а також будь-яким юридичним і фізичним особам здійснювати дії по відчуженню пакетів акцій ВАТ "Укртелеком".

Як повідомлялося, торги з продажу 1% акцій "Укртелекому" на УФБ повинні були відбутися 22 травня. Глава ФДМ Валентина Семенюк 23 травня повідомила журналістам, що УФБ у цей день оскаржила ухвалу Господарського суду Києва, яка забороняла проводити торги з продажу 1% акцій ВАТ "Укртелеком".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування