Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький заборонив рекламувати Тимошенко в Києві?

П'ятниця, 27 липня 2007, 11:57

Блок Юлії Тимошенко заявляє, що київський міський голова заборонив надавати площу для соціальної, чи будь-якої іншої реклами блоку.

Як повідомляє прес-служба фракції БЮТ у Київраді, відповідне доручення дане 25 липня цього року на нараді Головного управління з питань реклами Київської міської держадміністрації.

"Мотивуючи своє рішення тим, що виборча компанія ще не почалася, Черновецький сам фактично розпочав свою особисту виборчу кампанію в столиці України. Вже зараз Черновецький застосовує чітко відпрацьовані за час свого управління містом механізми підкупу, адміністративного тиску, корупції, залякування та шантажу як основний інструмент боротьби з політичними опонентами", - йдеться в повідомленні.

"Черновецький ладен іти на все, давати будь-які абсурдні пояснення заради того, щоб назавжди заборонити не лише рекламу БЮТу, а й будь-які згадки у місті про Блок Юлії Тимошенко", - зазначає прес-служба блоку.

На думку київського БЮТ, "отримавши обіцянку Партії регіонів потрапити у Верховну Раду України у її списках, щоб заховатися від відповідальності за результати свого господарювання у Києві, Черновецький активно розпочав брудну кампанію по відпрацюванню місця у списку Партії регіонів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування