Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Третьяков каже про "легкий шантаж", нові умови, і покладає "Правицю" на Луценка

Вівторок, 3 липня 2007, 08:48

"Наша Україна" готова до приєднання "Української правиці" до єдиного блоку із збереженням партійної назви, але при цьому наполягатиме на виконанні домовленостей щодо діяльності на користь єдиної політичної сили.

Про це заявив депутат 5 скликання, член "Нашої України" Олександр Третьяков, повідомляє УНІАН.

За його словами, ідеться не про утиски чиїхось прав – усі будуть членами єдиної партії та обіймати відповідні посади.

"Але не може одна велика спілка людей страждати від амбіцій малої групи. Сумарний рейтинг "Нашої України" та "Народної самооборони" близько 18%, тоді як у "Правиці" - лише 1%", - зазначив Третьяков.

Він наголосив, що "Наша Україна" не висуває умов, навпаки, впродовж останніх двох років постійно відчуває на собі легкий шантаж з боку інших політичних сил.

"Нам постійно зауважують: якщо не об’єднаєтесь, не дасте, що нам потрібно, ми підемо на вибори самостійно, отримаємо 1% голосів, якого вам не вистачить для того, щоб створити більшість", - зазначив Третьяков.

За словами Третьякова, особисто він є прихильником створення єдиного блоку політичних сил "Нашої України" з "Народною самообороною" та "Українською правицею".

"Але це питання політичних переговорів, насамперед з Юрієм Луценком. Його рух отримав підтримку у народу, тому наш блок називатиметься "Наша Україна-Самооборона". Не виключено, що до нього приєднається блок Юрія Кармазина", - повідомив колишній нардеп.

За його словами, Народний Рух України давно вписав своє ім’я золотими буквами у вітчизняну історію.

"Час диктує нові умови, партії потрібна трансформація. Така ж доля колись чекає і "Нашу Україну", - зауважив Третьяков.

Як відомо, 28 червня лідери "Нашої України" і "Народної самооборони" В’ячеслав Кириленко і Юрій Луценко підписали декларацію про створення єдиного виборчого блоку.

Перед підписанням декларації Кириленко і Луценко закликали приєднатись до блоку всі демократичні сили, в тому числі "Українську правицю" і БЮТ.

"Рух-Українська правиця" того ж дня заявив, що підписання декларації про створення єдиного блоку стало несподіванкою не тільки для блоку "Правиці", але і для інших політичних сил, які 7 червня цього року парафували угоду про утворення єдиного блоку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування