Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенку потрібен план Євро

Вівторок, 3 липня 2007, 19:16

План заходів щодо організації та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу має бути доопрацьований до жовтня поточного року.

На цьому у вівторок наголосив президент Віктор Ющенко, закриваючи засідання Координаційної ради з підготовки футбольного заходу, повідомляє прес-служба президента.

"Я хотів би, щоб ми побачили документ через 3 місяці. Ми з вами збираємося в жовтні після виборів", – акцентував Ющенко увагу членів Координаційної ради, зазначивши, що в плані має бути чітко виписана система заходів, а також вказані їх виконавці.

Звертаючись до мерів міст-учасників проведення чемпіонату В. Ющенко сказав, що йому дуже важливо, аби міське керівництво знайшло спільну мову з оргкомітетом у питанні, "що є вашою місією на найближчі декілька років у контексті фіналу чемпіонату Європи".

Також президент вважає за необхідне, щоб наступне засідання Координаційної ради проходило з урахуванням планів підготовки від кожного міста, де проходитимуть матчі. "У кожного мера повинен бути такий план і навколо цього плану ми робимо такий календарний план, у рамках якого Координаційна рада буде проводити свої засідання", – закликав Ющенко.

Крім того, президент наголосив на необхідності впродовж трьох місяців підготувати всі необхідні законодавчі ініціативи, яких потребує Україна у зв’язку з проведенням ЄВРО-2012. "В жовтні місяці я готовий їх внести до парламенту в рамках рішення Координаційної ради", – сказав Ющенко.

Окремо президент Віктор Ющенко наголосив на необхідності вирішення київською владою проблеми, пов’язаної з будівництвом торговельно-розважального комплексу біля Національного стадіону "Олімпійський" до наступного засідання Координаційної ради з підготовки футбольного чемпіонату.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
12:15
"Власна справа": більше 16 тисяч українців отримають мікрогранти на розвиток бізнесу
12:00
Британська розвідка проаналізувала наслідки атаки України на аеродром на Кубані
12:00
відео"РФ прагнула вбити якнайбільше мирних людей": Костін показав момент удару по Одесі
11:50
Посол Данії про прибуття F-16 в Україну влітку: Налаштований оптимістично
11:50
Власниця Fondy заявляє про несправедливість рішення НБУ та просить СБУ оприлюднити докази
11:46
У Нацраді закликали державу припинити офіційну комунікацію в Telegram
11:38
фотоУ Києві демонтують пам’ятник "Переяславська рада" під Аркою дружби народів
11:32
На лівобережжі Дніпра ворог здійснив 3 безуспішні штурми – Сили оборони півдня
11:15
1700 км веломаршруту: естонський депутат вирушив з Таллінна до Києва, аби зібрати кошти на ЗСУ
11:14
волейболЛідер збірної України вперше в кар'єрі виграв чемпіонат Італії
Усі новини...