Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз пообіцяв не піаритись на Луценку й обізвав "помаранчевих" зрадниками

Вівторок, 31 липня 2007, 11:12

Соцпартія не буде використовувати скандал навколо колишнього члена СПУ, нині лідера блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Юрія Луценка як засіб у передвиборній кампанії.

Про це заявив лідер СПУ Олександр Мороз в інтерв'ю газеті "24".

"Я знаю про претензії до Луценка і вважаю, що відповідь на ці питання мають дати правоохоронні структури. Тут відмовчуватися не можна", - зазначив лідер СПУ.

"Можна згадати і про інші непорядні справи Юрія Луценка на посаді міністра, коли він, наприклад, приховував обвинувачення на адресу високопоставлених порушників", - додав він.

Крім того, Мороз відзначив наявність "інформації КРУ про зловживання в МВС під час керівництва Луценка, де мова йде про величезні суми збитку".

"Ми не будемо ігнорувати дану інформацію, але робити це засобом у виборчій кампанії СПУ точно не станемо. Зверніть увагу: більшість партій будують свою агітацію на критиці опонентів, а ми говоримо про те, що треба робити для держави", - заявив лідер СПУ.

Коментуючи обвинувачення в зрадництві соціалістів влітку 2006 року, Мороз сказав: "Так, на нас навішали ярликів! Усі в цій країні знають, що соціалісти – "зрадники". Але навіть якщо припустити, що ми когось "зрадили", то самих же зрадників!".

"Корінь зла полягає у відносинах між Ющенком і Тимошенко. Вони між собою ніколи не домовляться, хіба що епізодично, дружачи проти когось", - пояснив він.

Мороз заявив, що Соцпартія не буде "витрачати час і сили на спростування міфів, що стали основою виборчої кампанії інших". "Вони загралися настільки, що часто забувають, з чого почалася ця нездорова канітель", - відзначив лідер СПУ.

При цьому він висловив упевненість, що якщо кожний із його однопартійців заагітує 4–5 прихильників, "то СПУ не тільки повторить результат 2006 року, але і поліпшить його".

Також Мороз не думає, що на СПУ "чекає поразка у випадку, якщо дострокові вибори відбудуться, але те, що команда президента готується до масштабних фальсифікацій, не викликає сумнівів".

"Віддавши перевагу тій команді, що займається винятково фальсифікацією й адмінресурсом, Ющенко демонструє своє справжнє ставлення до виборців, до закону, до інших суб'єктів виборів", - вважає лідер СПУ.

"Вони готуються не до виборів, а до підтасування їхніх результатів... Ми постараємося домогтися максимального дотримання виборчого законодавства, що має зупинити багато порушень, зокрема, голосування тих, хто працює за кордоном, як це було на виборах-2006", - додав Мороз.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування