Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Черновецького теж почали готуватися до виборів

Вівторок, 31 липня 2007, 14:40

На позачергових виборах у Верховну Раду в Києві буде створено 7 територіальних виборчих округів під номерами з 218 по 224.

Про це повідомляє прес-служба Київської міськадміністрації з посиланням на заступника глави міськадміністрації Сергія Рудика.

Він відзначив, що всі окружні виборчі комісії в столиці забезпечені приміщеннями, телефонним зв'язком, устаткуванням і комп'ютерною технікою. Зараз ведеться підбір претендентів на посаді бухгалтерів, юристів і операторів комп'ютерного набору для роботи в комісіях.

Станом на 30 липня у всіх районах Києва створені робочі групи обліку виборців.

Усі вони цілком забезпечені необхідними матеріалами для роботи і вже почали за допомогою спеціальної комп'ютерної програми "Списки виборців" уточнення списків, що використовувалися під час виборів у 2006 році.

"Найчастіше фальсифікації стають можливими саме через неякісно складені списки виборців. І наше завдання - перевірити кожне прізвище, кожного виборця. Ми зробимо все, щоб у списках не було "мертвих душ", а кияни могли без проблем проголосувати за ту політичну силу, якій вони симпатизують", - підкреслив віце-мер.

Відповідно до статті 102 закону "Про вибори народних депутатів", для проведення позачергових виборів у парламент використовуються ті ж територіальні виборчі округи, що й були створені для останніх чергових виборів.

У Києві 10 районів. Традиційно столиця розбита на 7 виборчих округів. В Україні 225 виборчих округів.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: