Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Цушка відбиваються від звинувачень Москаля

П'ятниця, 10 серпня 2007, 09:51

Міністерство внутрішніх справ попереджає екс-заступника міністра внутрішніх справ Геннадія Москаля про недопустимість поширення неправдивої інформації, "пов’язаної з маніпуляцією офіційною статистикою міністерства".

Окрім того, МВС вимагає публічного спростування заяв про факти корупції в органах влади та кількість нерозкритих злочинів, зроблених у четвер, 9 серпня, повідомляє департамент зв’язків із громадськістю МВС.

"Вчора на прес-конференції в агентстві "УНІАН" колишній заступник міністра внутрішніх справ Москаль заявив про намір оприлюднити факти корупції в органах влади", - нагадує у п'ятницю департамент.

"Однак жодного конкретного прикладу протиправних діянь, які б могли стати підставою для порушення кримінальних справ правоохоронними органами Москаль не навів, окрім вже озвучених ним раніше, коли він виконував обов’язки заступника міністра внутрішніх справ й рішення по яким так і не були прийняті", - наголошують в МВС.

У той же час, сказано у повідомленні, "Москаль навів низку статистичних даних, які начебто свідчать про погіршення показників оперативно-службової діяльності міліції протягом нинішнього року – зокрема, він заявив, що на теперішній час міліцією не розкрито 21 млн. злочинів".

"Як свідчить статистика за роки незалежності України ця цифра складає 1,9 млн. злочинів (у тому числі й за десятиріччя, коли Москаль очолював керівні посади в МВС). Крім того Москаль на 17 000 "збільшив" кількість потерпілих від злочинів громадян, на 10 000 осіб, які перебувають у розшуку, на 2 200 безвісті зниклих", - заявляє ДГЗ МВС.

"МВС попереджає Москаля про недопустимість поширення неправдивої інформації, пов’язаної з маніпуляцією офіційною статистикою Міністерства, та вимагає публічного спростування зазначеної інформації", - підкреслює міністерство.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування