Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович проїхався харківськими дорогами і зрозумів, що це "позорищє"

Четвер, 16 серпня 2007, 20:55

Партія регіонів вивчить діяльність міського голови Харкова Михайла Добкіна і секретаря міської ради Геннадія Кернеса.

Про це заявив у Харкові прем'єр і лідер Партії регіонів Віктор Янукович, відповідаючи на питання журналістів про те, чи не побоюється він, що діяльність міського керівництва негативно вплине на рейтинг його партії у світлі майбутніх парламентських виборів.

"На жаль, я повинен визнати, що не всі члени Партії регіонів виконують на сто відсотків програму партії. І той випадок, що є в Харкові, мені раніше не був відомий, він не стояв так гостро, як я його відчув зараз", - повідомив Янукович.

Він зазначив, що в нього уже відбулася коротка розмова на цю тему з партійним активом Харківської області і пообіцяв, що рішення з даної теми буде ухвалено найближчим часом.

Відповідаючи на уточнююче питання, чи збереже Добкін посаду голови міського виборчого штабу Партії регіонів, Янукович сказав:

"Я не можу відповісти на це питання однозначно, але, звичайно, рішення буде ухвалюватися з урахуванням того негатива, що сьогодні є, і ми будемо ухвалювати рішення принципово".

"У нас завжди вистачало сил визнавати власні помилки і ухвалювати тверді рішення стосовно членів партії", - додав він.

Раніше, під час наради з активом Харківської області Янукович перервав виступ харківського мера зауваженням про стан міських доріг.

"Це позорищє: таке прекрасне місто, а доріг нема", - сказав він. Голова Кабінету міністрів зазначив, що уряд бере ремонт і утримання частини міських магістралей на баланс "Укравтодору", а інші дороги, за його словами, муніципалітет повинен упорядкувати власними силами.

Він підкреслив, що цю роботу необхідно виконати до 2010 року, якщо Харків претендує на проведення футбольних матчів "Євро-2012".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування