Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко викликав Луценка поговорити про "плюси і мінуси"

Неділя, 19 серпня 2007, 13:11

Лідер блоку "Наша Україна - Народна самооборона" Юрій Луценко у понеділок планує поінформувати президента Віктора Ющенка про хід виборчої кампанії блоку.

Про це він заявив у неділю на прес-конференції у Кіровограді, повідомляє УНІАН.

Зокрема, за словами Луценка, у телефонному режимі він отримав повідомлення від голови секретаріату президента Віктора Балоги про заплановану на понеділок зустріч з Ющенком.

Як зазначив лідер блоку, мова буде йти про те, як відбувається виборча кампанія, "як співпадає кампанія із баченнями людей, про її плюси і мінуси".

"Очевидно, доповім главі держави про готовність українців голосувати 30 вересня", - сказав Луценко.

Говорячи про референдум щодо внесення змін до Конституції, ініційований БЮТ, Луценко заявив, що НУНС готовий його підтримати, якщо він дійсно буде організований за півтора місяці.

"Стосовно того, чи є реальним референдум у такі стислі терміни, - я висловлюю особисті сумніви. Проте, якщо БЮТ пройде всі формальності. То чому б і ні?" - сказав Луценко, повідомляє прес-служба "Народної Самооборони".

При цьому він відзначив, що просвітницька робота про форми можливого конституційного устрою України, яку проводить Блок Тимошенко, є надзвичайно важливою.

"Ми підтримаємо діяльність БЮТ у будь-яких напрямках, які збігаються з нашими, - сказав Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: