Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко вже намітила зустріч з Ющенком

Понеділок, 20 серпня 2007, 12:05

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко сподівається найближчими днями зустрітись із президентом Віктором Ющенком, щоб обговорити питання референдуму щодо Конституції.

Про це Тимошенко заявила в Дніпропетровську в понеділок.

"Найближчими днями я намітила зустріч із президентом, і мені боляче, що так сталося з боку "Нашої України", бо ми домовлялися, що референдум – це наша спільна справа", - заявила Тимошенко.

Водночас на питання журналістів, чи не внесуть дії "Нашої України" розколу в  діяльність двох опозиційних сил, Тимошенко відповіла, що "робитиме все, щоб не зламати співпрацю".

Тимошенко також повідомила, що дії ЦВК, яка не зареєструвала жодної ініціативної групи по проведенню референдуму щодо змін до Конституції, оскаржені в окружному суді.

За її словами, скарга має розглядатися два дні. А у випадку, якщо ЦВК оскаржить рішення суду, то ще два дні вона розглядатиметься в Вищому адміністративному суді.

"І після цього, якщо ЦВК не зареєструє ініціативні групи, ми звернемось до країни, щоб люди прийшли під цю установу і показали, що 9 членів ЦВК не боги в Україні", - сказала Тимошенко.

Також, за її словами, голосування в ЦВК "показало спотворене обличчя політиків, і довело, де є слова, а де є справи".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування