Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко пророкує повалення Медведька

Вівторок, 21 серпня 2007, 12:16

Один із лідерів "Нашої України – Народної самооборони" В'ячеслав Кириленко заявляє про те, що після дострокових виборів до Верховної Ради буде призначено нового генпрокурора.

"Пройдуть вибори, буде сформовано новий уряд, буде призначено нового генерального прокурора. От і все", - сказав він в інтерв'ю газеті "День".

На уточнення, чи означає це, що події, що мали місце наприкінці травня біля будівлі Генпрокуратури, не будуть розслідувані до кінця, Кириленко сказав:

"Ні, я думаю, після виборів новий уряд, нова міліція, нова прокуратура дадуть належну правову оцінку тим подіям".

Він ще раз заявив про неможливість створення широкої коаліції: "Безумовно, оскільки це норма угоди про створення виборчого блоку "Наша Україна - Народна самооборона".

"Нам для створення демократичної коаліції знадобиться не більше, як тиждень часу. А широкої коаліції не буде, нам з "Регіонами" не по дорозі", - додав він.

На питання, за рахунок яких коштів "Наша Україна – Народна самооборона" має намір реалізовувати свої соціально-економічні ініціативи, Кириленко відповів:

"Ми знайдемо близько десяти мільярдів гривень для збільшення додаткової прибуткової частини бюджету на наступний рік, забезпечивши прозоре функціонування страхових фондів, податкової інспекції і тощо".

"Також гроші надійдуть від переадресування бюджетних програм, спрямованих лише на обслуговування клану Януковича, що править в уряді. Це збільшення прибуткової частини бюджету, повірте, дозволить нам розпочати реалізацію соціальних ініціатив президента і нашого блоку", - додав він.

Як відомо, Партія регіонів для виконання своїх соціально-економічних програм обіцяє збільшити дохідну частину держбюджету на 30 мільярдів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування