Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лавринович побачив у Януковича рішучість. Без помилки в стилі прем’єра не обійшлося

Четвер, 23 серпня 2007, 12:12

Міністр юстиції Олександр Лавринович заявляє, що питання скасування депутатської недоторканності штучно політизується.

Про це він сказав в коментарі прес-службі Партії регіонів.

"Пропонуючи розглянути питання скасування депутатської недоторканності до виборів, прем'єр-міністр Віктор Янукович тим самим демонструє рішучість скасувати депутатську недоторканність", - зазначив Лавринович.

"Голосування по цьому питанню до виборів покаже реальне бажання політиків позбавитися вказаного привілею. Але в тому то й справа, що вирішення цього питання не в інтересах опозиції", - наголосив він.

Лавринович вважає, що відтягуючи його розгляд на новий склад парламенту, опозиція "свідомо намагається затягнути процес, щоб використати цю тему у передвиборчій кампанії".

Він також зазначив, що "рівність у правах повинна стосуватися всіх, у тому числі і президента".

"Оскільки його імунітет є абсолютним, потребують уточнення його обсяги, якщо президент і опозиція не на словах, а насправді бажають демократичних змін у суспільстві".

"Є реальне життя, є реальні потреби, існують технології психологічної атаки, які скеровані на те, щоб відволікти увагу людей від дійсно нагальних проблем і того, що вони мають вирішувати щоденно. Цими технологіями намагаються сформувати у суспільстві образ ворога", - зазначив він.

Лавринович також зазначив, що 2005 року, після президентських виборів, помаранчеві політичні сили мали всі можливості вирішити питання про ліквідацію депутатської недоторканності, але, "судячи з усього, в умовах повної влади розставатися з таким привілеєм їм не хотілось".

"А сьогодні вони знову піднімають це питання. Це ніщо інше, як політична спекуляція на цій темі", - зазначив він.

Розміщуючи повідомлення на сайті, прес-служба Партії регіонів вдалась до характерної помилки свого лідера Віктора Януковича часів президентських виборів 2004 року.

Так в повідомленні в цитаті Лавриновича написано "премьер-міністр".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування