Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко створив у Києві парк і доручив Плющу слідкувати за землею

Понеділок, 27 серпня 2007, 17:19

Президент Віктор Ющенко підписав указ про створення на території Києва національного природного парку "Голосіївський", що підпорядковуватиметься Міністерству охорони навколишнього природного середовища.

Згідно з указом, що оприлюднено на сайті глави держави, площу земель парку встановлено в розмірі 4521,29 гектара.

"У тому числі 1890,2 гектара земель, що вилучаються в установленому порядку у Київського комунального об'єднання "Київзеленбуд" та надаються парку "Голосіївський" в постійне користування, і 2631,09 гектара земель, що включаються до його складу без вилучення у землекористувачів згідно з додатком", - пояснюється в документі.

Своїм указом президент доручив Кабінету міністрів серед іншого передбачити під час розроблення проектів законів про держбюджет-2008 та наступні роки кошти, необхідні для функціонування парку "Голосіївський".

Крім того, Ющенко підписав інший указ щодо комісії з опрацювання та комплексного вирішення питань реалізації державної політики у сфері раціонального використання та охорони земель.

Зокрема, він вніс зміни, згідно з якими комісію очолює голова, яким за посадою є секретар Ради національної безпеки і оборони України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...