Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко пропонує всім урядовцям, що йдуть до ВР, розсекретити свої доходи

Вівторок, 28 серпня 2007, 11:36

Міністр оборони Анатолій Гриценко вважає, що усі урядовці перед достроковими виборами мають оприлюднити декларації про свої доходи.

Про це він заявив журналістам у Львові, повідомляє прес-служба блоку "Наша Україна – Народна самооборона".

"Я думаю, що принаймні урядовці, які йдуть за списками різних політичних сил, повинні оприлюднити свої декларації про доходи, оскільки ці люди займають високі посади і приймають рішення вартістю у сотні мільйонів гривень", - зазначив міністр.

"Щоб не було ні в кого сумнівів стосовно того, як у кого за останній рік перебування в уряді зросли доходи", - пояснив він.

Водночас Гриценко зауважив, що під час дострокових виборів подання декларацій про доходи не передбачено, але відповідно до закону про державну службу усі члени уряду зобов’язані протягом першого кварталу надати декларацію про доходи за попередній рік.

Міністр наголосив, що свою декларацію подав і дав згоду на оприлюднення її у ЗМІ. Він наголосив, що для того, щоб не було жодних спекуляцій, він з початку виборчої кампанії розмістив свою декларацію про доходи на веб-сайті Міноборони.

На сайті у розділі "Керівництво Збройних сил України" можна знайти сторінку Гриценка, де і розміщено його декларацію за 2006 рік. Її дані також були оприлюднені навесні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: