Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Черновецького пояснили, що рекламу Тимошенко зняли через фальстарт

Вівторок, 28 серпня 2007, 15:36

Блок Юлії Тимошенко незаконно встановив рекламу на мосту ім. Патона у Києві, заявляють у Київміськдержадміністрації.

За словами заступника начальника Головного управління КМДА з питань реклами Юрія Фрейдінова, реклама, розміщена БЮТ на мосту Патона, встановлена незаконно, адже згідно з законом про вибори партії чи блоки мають право розпочинати передвиборчу агітацію після ухвалення Центральною виборчою комісією рішення про реєстрацію кандидатів в депутати.

Водночас, за його словами, як роботи з розташування рекламних конструкцій велися в ніч з 14 на 15 серпня 2007 року, а виборчий блок "Блок Юлії Тимошенко" був зареєстрований лише вдень 15 серпня 2007 року.

Реклама:

Крім того, Фрейдінов наголосив, що міст Патона належить до пам’яток національного значення, "отже будь-яка рекламна конструкція, яка розміщується на території мосту, обов’язково має бути погоджена з Головним управлінням охорони культурної спадщини та Головним управлінням містобудування, архітектури та дизайну міського середовища".

За його словами, рекламні засоби з політичною агітацією БЮТ, розташовані на мосту Патона, не були погоджені з цими управліннями.

"Сподіваємось, що Блок Юлії Тимошенко буде здійснювати передвиборчу агітацію з дотриманням встановлених правил, тобто без порушення чинного законодавства України", - сказав Фрейдінов, повідомляє прес-служба КМДА.

ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування