Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" готові прийти в Раду, але не для того, щоб погрожувати Ющенку

Вівторок, 28 серпня 2007, 16:22

Член Партії регіонів Василь Горбаль заявляє про те, що "Регіони" мають намір взяти участь у пленарному засіданні Верховної Ради 4 вересня і розглянути питання про ліквідацію депутатської недоторканності і депутатських пільг.

"Якщо президент, і деякі політичні сили вважають це (ліквідацію недоторканності) найактуальнішим для України питанням, то ми прийдемо в зал і проголосуємо за скасування недоторканності", - відзначив Горбаль.

При цьому, на його думку, цілком закономірною є відмова "Нашої України – Народної самооборони" і БЮТ брати участь у роботі парламенту 4 вересня "оскільки на цьому питанні базується вся їхня виборча кампанія".

"Але тут потрібно визначитися, що важливіше - передвиборні гасла або вирішення цього питання", - вважає "регіонал".

Прес-служба Київської міськорганізації Партії регіонів нагадує, що серед інших питань голова Верховної Ради п'ятого скликання Олександр Мороз пропонує розглянути на сесії внесення змін у Конституцію і питання про імпічмент президенту.

З огляду на це, Горбаль відзначив, що Партія регіонів поки готова прийти в парламент, щоб ліквідувати депутатську недоторканність.

"А що стосується інших питань, то ми зберемося на погоджувальну раду 3 вересня, і там визначимо коло питань, що будуть винесені на розгляд у сесійному залі 4 вересня", - сказав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: