Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лжепористи підробили документи?

Вівторок, 28 серпня 2007, 18:41

Заступник голови ЦВК Андрій Магера вважає, що виборчий список громадянської партії ПОРА не може бути зареєстрований через підроблені документи.

"У мене виникають сумніви щодо поданих партією документів", - сказав він під час обговорення цього питання на засіданні ЦВК у вівторок.

За його словами, до ЦВК надійшло повідомленні щодо рішення про вихід ПОРИ зі складу НУ-НС нібито прийняте на Сьомому з'їзді партії і датоване 20 серпня.

У той же час рішення про утворення блоку НУ-НС за участю ПОРИ, згідно з документами, прийнято на Дев'ятому з'їзді і датоване 2 серпня.

"Крім цього, наскільки мені відомо, Дев'яті збори не були закриті, пройшов лише перший етап, другий запланований на жовтень. Тому тут є питання", - пояснив він.

У свою чергу представник НУ-НС у ЦВК Роман Зварич також здивувався, яким чином Сьомий з'їзд міг бути проведений пізніше за Дев'ятий.

Крім цього, за його словами, блок досі не отримав офіційного повідомлення від ПОРИ про вихід з його складу, що передбачено законодавством у таких випадках.

Він також додав, що НУ-НС "має підстави стверджувати, що печатка партії ПОРА є підробленою".

У зв’язку з цим Зварич виступив проти того, "щоб ЦВК було втягнуто у політичні інтриги".

""

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: