Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Львові знову горіли цистерни. Тепер з бензином

П'ятниця, 3 серпня 2007, 11:19

У п'ятницю, 3 серпня, о 5.55 у Личаківському районі міста Львова виникла пожежа внаслідок загорання п'яти залізничних цистерн з автомобільним бензином АІ -95.

Пожежа виникла на нафтобазі по вул. Пластова, 1 (власник ВАТ "Концерн Галнафтогаз"), повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Із отриманням інформації про пожежу на місце події негайно прибули пожежні підрозділи ГУ МНС у Львівській області та приступили до її гасіння.

Під керівництвом начальника ГУ МНС у Львівській області генерал-майора служби цивільного захисту Дмитровського 16 пожежних команд та пожежний потяг Львівської залізниці пожежу локалізували о 6.39 , а ліквідували о 7.28.

На місці надзвичайної ситуації місцевого рівня було проведено засідання обласної комісії з питань ТЕБ та НС під керівництвом в.о. голови Львівської облдержадміністрації Валерія П'ятака.

Рішенням комісії визначені завдання, зокрема, ГУ МВС у Львівській області щодо проведення розслідування за фактом пожежі.

Органам місцевої державної влади та місцевого самоврядування дали завдання перевірити потенційно небезпечні об'єкти на адміністративних територіях області у плані готовності до реагування на подібні надзвичайні ситуації.

Загрози для населення міста Львова немає. Ситуація знаходиться під контролем, зазначається у повідомленні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування