Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко знову вимагає у Януковича голову Рудьковського?

П'ятниця, 31 серпня 2007, 15:55

Президент Віктор Ющенко просить негайно поінформувати про виконання своїх указів щодо ліквідації наслідків фосфорної аварії в частині притягнення винних осіб до відповідальності.

Про це йдеться у листі Ющенка до прем’єра Віктора Януковича, повідомляє прес-служба президента.

Ситуація, що склалася у сфері перевезень, підкреслює у своєму листі Ющенко, свідчить про системні недоліки у роботі залізничного транспорту, які виникли внаслідок низького професійного рівня посадових осіб, що працюють у транспортній галузі, перш за все міністра транспорту та зв'язку Миколи Рудьковського.

Виходячи із зазначеного, Ющенко просить терміново поінформувати про стан виконання свого указу щодо ліквідації наслідків фосфорної аварії у частині аналізу причин аварії та притягнення винних осіб до відповідальності та рішення РНБО.

Також Ющенко просить надати узагальнену інформацію про стан безпеки на залізницях України та результати розслідування причин останніх аварій.

Ющенко також був стурбований ситуацією, що склалася на залізницях України щодо забезпечення безпеки перевезень пасажирів та вантажів, оскільки лише у другому кварталі цього року сталася низка аварій, у тому числі з тяжкими наслідками.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування