Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" не беруть у список Калашникова й Медведчука

Субота, 4 серпня 2007, 10:50

У першу п'ятірку виборчого списку Партії регіонів увійшли лідер партії Віктор Янукович, координатор парламентської більшості Верховної Рада 5-го скликання Раїса Богатирьова, народний депутат 5-го скликання Тарас Чорновіл, лідер партії "Віче" Інна Богословська, міністр з надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич.

Такий варіант списку попередньо затверджений на засіданні політради Партії регіонів, що пройшов у суботу перед початком з'їзду. Остаточно список буде затверджений на з'їзді, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

До другої п’ятірки списку входять віце-прем'єр, міністр фінансів Микола Азаров, народний депутат 5-го скликання, відомий бізнесмен Ринат Ахметов, глава регламентного комітету Верховної Ради 5-го скликання Олександр Єфремов, народні депутати 5-го скликання Юхим Звягільский і Борис Колесников.

У списку також присутні народний депутат 5-го скликання, що був у фракції БЮТ, Василь Хмельницький, лідер ПППУ Анатолій Кінах, народні депутати 5-го скликання Василь Кисельов, Борис Дейч, гендиректор ВАТ "Мотор Січ" (Запоріжжя) В'ячеслав Богуслаєв.

У списку відсутні прізвища народного депутата 5-го скликання Олега Калашникова, відомого скандалом з журналістами, і екс-лідера СДПУ(о) Віктора Медведчука.

Разом з тим, як повідомляє прес-служба Партії регіонів, на засіданні політради партії в її ряди вступили глава МНС Нестор Шуфрич, заступник міністра юстиції Ірина Богословська, народний депутат від "Нашої України" Володимир Заплатинський, а також народні депутати-члени парламентської фракції БЮТ Максим Луцький і Олександр Єдін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування