Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мельниченко виявився застарим для Мороза

Субота, 4 серпня 2007, 13:17

До першої п’ятірки списку СПУ ввійшли Олександр Мороз, Василь Цушко, Володимир Бойко, Валентина Семенюк та Станіслав Ніколаєнко.

Всього до списку, затвердженого в суботу на з'їзді Соцпартії, ввійшло 316 кандидатів. За його ухвалення проголосував 451 делегат з 463-х.

Шосте місце в списку посів Михайло Мельничук, сьоме – Іван Бокий, восьме - Сергій Червонописький, дев'яте - Олексій Малиновський, десяте - Степан Бульба.

Міністр транспорту Микола Рудьковський у списку на 15 місці. Також 29-м у списку значиться перший заступник голови Київської міськдержадміністрації Анатолій Голубченко, 34-м – один із фінансистів блоку Ігор Урбанський.

Водночас у списку немає Андрія Деркача і Миколи Мельниченка.

Щодо Мельниченка, Мороз сказав, що питання його включення розглядалося "в комплексному варіанті й було підтримано київською обласною організацією".

"Але політрада, обговоривши плюси й мінуси цього питання, вирішила, що це (включення Мельниченка) буде демонструвати певні важливі тези, але й свідчитиме, що в Соцпартії немає нових ідей", - пояснив лідер СПУ.

Щодо відсутності в списку Деркача, то, за словами лідера СПУ, це пов’язано з його особистим проханням, зокрема тим, "що він за ментальністю ближчий з "Регіонами".

Мороз також повідомив, що виборчий бюджет СПУ складе приблизно 30 млн гривень. Водночас він ще раз висловився про недоцільність проведення виборів.


"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...