Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз придумав, як протверезити опозицію і набрати "половину"

Субота, 4 серпня 2007, 13:43

Лідер Соціалістичної партії, голова Верховної Ради 5 скликання Олександр Мороз переконаний, що наступні парламентські вибори стануть "холодним душем" для їх ініціаторів.

Таку думку він висловив, виступаючи перед учасниками з’їзду СПУ у суботу.

"Їх треба протверезити, опустити на грішну землю... Їм потрібен холодний душ – і його їм влаштують виборці. Але шкода часу", - сказав Мороз.

Реклама:

Лідер СПУ також окреслив пункти програми Соцпартії, які передбачають, зокрема, продовження політреформи місцевого самоврядування та створення європейського рівня життя в Україні.

Він також висловився за закріплення кожного депутата за округами, щоб виборці знали, до кого звертатися зі своїми проблемами.

На думку Мороза, такий розподіл стане базою для наступних виборів, на яких буде діяти інший закон про вибори відкрити списками.

ВІДЕО ДНЯ

Також, на думку Мороза, така схема роботи з виборцями допоможе визначитися останнім із тим, яка партія насправді представляє їхні інтереси і дозволить соціалістам набрати на виборах "не 6 %, а половину".

Мороз також визнав свої помилки, які призвели до зниження рейтингу Соцпартії

"По-перше, ми не врахували здатність президента до відступництва. А по-друге, ми недооцінили суспільний фактор, зокрема, формування суспільної думки", - зазначив Мороз.

"Я був переконаний, що ефективна робота уряду стане кращим аргументом на користь нашого рішення про створення коаліції, – а треба було після кожного кроку партії розгортати масштабну роботу з роз’яснення своєї позиції", - визнав лідер СПУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: