Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія регіонів розповіла, як захищала "Українську правду" від Гелетея

Субота, 4 серпня 2007, 14:09

Прес-служба Партії регіонів заявляє, що журналіста "Української правди" Сергія Лещенка намагалася не пропустити на з’їзд Державна служба охорони.

"Працівники ДСО намагалися зобов‘язати прес-центр з‘їзду Партії регіонів позбавити журналіста акредитації", - йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті партії.

"Однак прес-службі Партії регіонів вдалося залагодити конфлікт, і журналіст зміг потрапити до зали, де відбувався з‘їзд", - зазначає прес-служба.

У повідомленні йдеться, що працівники ДСО відмовили Лещенку в акредитації через порушення ним статті закону "Про охорону органів виконавчої влади та посадових осіб". За словами працівника ДСО, журналіст не виконав певних вимог, а саме "заважав проходу посадової особи, охорону якої здійснює ДСО".

"Прес-служба Партії регіонів приносить вибачення журналісту за надмірну "пильність" Державної служби охорони. Але одночасно з цим ми привертаємо увагу журналістів, що під час заходів за участю посадових осіб держави існують певні обмеження і вимоги, які обов‘язкові для виконання всіма громадянами", - йдеться в повідомленні.

Прес-служба також зазначає, що на з‘їзді Партії регіонів це був єдиний випадок непорозуміння між численними лавами журналістів та відомством Гелетея.

"Прес-служба Партії регіонів завжди намагається створити максимально доброзичливу атмосферу та максимально комфортні умови для працівників ЗМІ", - підкреслюється в повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування