Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Розбиратися з боргами перед газетою "Нашої України" буде Балога

Вівторок, 7 серпня 2007, 14:12

Керівництво "Нашої України" обіцяє погасити усю суму боргу працівникам газети "Без цензури" до кінця поточного тижня.

Про це співробітники апарату партії повідомили голові Київської незалежної Медіа-профспілки Михайлині Скорик, члену комітету профспілки Кирилу Хорошилову і голові осередку Медіа-профспілки у тижневику "Без цензури" Юці Гавриловій, йдеться у прес-релізі профспілки.

Сторони домовилися, що у середу, 8 серпня, відбудуться переговори з приводу уточнення суми боргу і подальшої долі газети.

Окрім того, керівник штабу блоку "Наша Україна – Народна самооборона" і голова секретаріату президента Віктор Балога сказав, що готовий зустрітися і обговорити ситуацію у "Без цензури" у вівторок о 15.00.

"Це є партійна газета. Якщо є проблеми, я готовий сьогодні о 3 годині прийняти в адміністрації", – сказав він.

При цьому, звертаючись до свого прес-секретаря Юлії Єршової, він додав: "Газету "Без цензури" сьогодні до мене. І профспілку".

Після цих переговорів колектив редакції тижневика погодився не розгортати пікет перед міжпартійним з'їздом блоку "Наша Україна – Народна самооборона".

Але у випадку, якщо домовленість не буде формалізована і борги не будуть погашені, Медіа-профспілка продовжуватиме публічні акції протесту.

Як відомо, журналісти "Без цензури" третій місяць не отримують заробітної плати та гонорарів.

Керівництво та засновники газети відмовлялися оприлюднити інформацію щодо подальшої долі газети і повідомити колективу, коли виплатять гроші.

Засновником видання є ТОВ "Українські медіа-ресурси", яке створили представники ГО "Наша Україна".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування